MIJN VERBLIJVEN

Bovenstaand verblijf is voor 2 Kinosternon baurii vrouwen, 120x40x50 cm, waterhoogte rond de 23 cm.
Voorheen gebruikte ik aangepaste aquariums, maar sinds een jaar heb ik deze vervangen voor aqua-terrariums. Nu hoef ik ze niet meer van boven te benaderen, geeft het meer onderhoud gemak en hebben de Kinosternon baurii's nog steeds voldoende ruimte om te zwemmen. Als filtering gebruik ik een Eden 511 en ben hier erg tevreden over, dit filter zuigt zichzelf aan en is makkelijk in gebruik en onderhoud. Bij mijn aquariums gebruikte ik altijd de Eheim 2222 en 20208, waar ik ook zeer tevreden over was, alleen voor in de aqua-terrariums minder gebruiksvriendelijk.

Bovenstaand verblijf is voor mijn Kinosternon baurii man, 100x40x50 cm en waterhoogte ongeveer 23 cm.
Hetzelfde verblijf dan voor de vrouwen, alleen iets kleiner, omdat de man solitair zit. Beide verblijven zijn voorzien van een zandeiland (13x13x13cm) met een combinatie lamp (warmte en UV) van Solar Raptor 35 watt. In het gaas is hiervoor een uitsparing gemaakt, zodat deze lamp op een veilige hoogte opgehangen kan worden.
Ik heb er verder guppen bij in zwemmen en wil er binnenkort nog rode vuurgarnalen bij toevoegen. Beide verblijven hou ik op kamertemperatuur, dit is warm genoeg voor ze.

Kinosternon baurii dames op het zandeiland

Bovenstaand het verblijf voor mijn 2 Geoemyda spengleri vrouwen, 120x50x50 cm
...

Bovenstaand het (tijdelijk) verblijf voor mijn 2 Geoemyda spengleri mannen, 2x 60x50x50 cm
...

Ook een leuke -en informatieve label voor op je terrarium? Klik dan hier!

©2021 kleinblijvendeschildpadden.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin