Wie ben ik

Ik ben Bianca, geboren in 1978 en woonachtig in het mooie Achterhoek samen met mijn man, 2 kinderen en onze hond Khyra.

Ik hou momenteel 2 kleinblijvende schildpad soorten waaronder de Geoemyda spengleri en Kinosternon baurii. In het verleden heb ik er nog 2 andere soorten bijgehouden, maar aangezien ik me meer wil verdiepen in de geweldige Geoemyda soort heb ik moeten inkrimpen.

Via deze website wil ik jullie laten kennismaken met mijn eigen dieren. Verder hoop ik via deze weg toekomstige bezitters van goede informatie te kunnen voorzien over de verzorging van deze mooie dieren. Zelf leer ik iedere dag weer nieuwe dingen bij, wat het houden van deze reptielen erg boeiend maakt.

Ik wens jullie veel leesplezier!
Bianca

.
 

©2021 kleinblijvendeschildpadden.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin